Workshop

10.7. održati će se cjelodnevni workshop sa profesionalnim glazbenicima koji će imati koncert u večernjim satima.


jed_beckers_group

Jed Becker’s Group je blues-rock atrakcija.

Sastav čine trojica vrhunskih glazbenika poznatih diljem Hrvatske a i šire, a izvode najpoznatije klasike i standarde bluesa i rocka. Spoj vituoznosti perfekcije i dobrog zvuka publiku nikada još nije ostavio ravnodušnom. Pozitivna energija i čvrsti ritam ovog trija na publiku djeluje zarazano.

Trailer grupe:

Detaljni opis:

Jed Becker’s Group je blues-rock atrakcija koja nudi izvrsnu zabavu i garantira dobar provod.

Sastav čine trojica vrhunskih glazbenika poznatih diljem Hrvatske a i šire, a izvode najpoznatije klasike i standarde bluesa i rocka. Spoj vituoznosti perfekcije i dobrog zvuka publiku nikada još nije ostavio ravnodušnom. Pozitivna je energija i čvrsti ritam ovog trija na publiku djeluje zarazano.

Gitaru svira i pjeva Emir Grozdanić koji se bavi i studijskim te pedagoškim radom i to više od 30 godina. Posjeduje i vlastiti autorski album “Black train & Summer rain”. Negov stil sviranja gitare posveta je velikanima kao što su Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton i drugi istinski gitarski velikani.

Ritam sekciju čine Damjan Grbac na bas gitari koji je diplomirao na jazz akademiji u Trstu, a trenutno je ravnatelj Riječkog međunarodnog “Jazz time” festivala. Vlasnik je dva autorska albuma “GIIPUJA” i „Gerbaz GIIPUJA”. Uz njega, na bubnjevima je Tonči Grabušić svestrani glazbenik odlikovan strukovnom nagradaom “Status” za najboljeg jazz bubnjara u Hrvatskoj, te mnogim drugim priznanjima poput Porina. Prisutan je 35 godina na glazbenoj sceni od bivše Jugoslavije, Hrvatske do Europe.

Jed Beckers trio uvijek zvuči uvjerljivo i moćno, a time burni aplauzi i bisevi nikada ne izostaju.